Bloembollen bestellen online

1240479457Chocolat_Sensation_box_verpakking.jpg

U wilt eenvoudig bloembollen bestellen op internet? Welkom op www.bloembollenkopen.nl, de webwinkel van bloembollen groothandel Koeman Flowerbulbs. Wij zijn sinds 1960 actief in de teelt, handel en export van bloembollen. Omstreeks 2007 hebben wij deze webwinkel geopend om meer klanten te kunnen laten profiteren van onze voordelig geprijste topkwaliteit bloembollen. Nieuwsgierig naar onze historie? Lees verder op de pagina 'over ons bedrijf'.

Bloembollen bestellen bij bloembollenkopen.nl = eenvoudig, veilig & snel!

Bij bloembollenkopen.nl doen wij er alles aan om onze bezoekers met een glimlach te laten bestellen. Zo is het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt waardoor u in vier korte en simpele stappen online bloembollen kunt bestellen. Om een eenvoudige betaling te garanderen hebben wij bewezen veilige betalingsmethoden geïntegreerd. U kunt bijvoorbeeld betalen met iDeal, Visa, MasterCard of Ogone. Zo zijn uw gegevens en betalingen verzekerd veilig.
Wij garanderen bovenal een snelle levering. Als u voor 16:00 een bloembollen bestelling afrond heeft u deze de volgende dag al in huis! Neem direct een kijkje in ons assortiment en bestel. Dan kunt u morgen al tuinieren met onze topkwaliteit bollen.

Waarom is bloembollenkopen.nl de beste webwinkel om uw bloembollen te bestellen?

  1. Kwaliteit en service staan bij ons centraal

    Wij leveren onze bloembollen met een 100% groei- en bloeigarantie! Daarnaast staan onze medewerkers altijd paraat om u te helpen bij vragen. Om u te ondersteunen bij het planten en kweken van onze bloembollen hebben wij tevens een sectie van deze webwinkel ingericht met plant- en kweekinstructies.

  2. Voordelige prijzen, snelle levering. 

    Omdat u direct bij onze bloembollen groothandel afneemt kunt u profiteren van zeer voordelige prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze verpakking met 100 krokusbollen in verschillende kleuren voor slechts € 4,95? Voordeliger kan bijna niet. Bovendien, als u voor 16:00 besteld, heeft u de bloembollen de volgende dag al in huis! Lukt het niet in één dag, dan zijn het er maximaal twee. Snelle levering betekent bij ons altijd zo snel als mogelijk is.

  3. Eenvoudig en veilig online bestellen.

    Bekijk onze speciale overzichtspagina's voor een eenvoudig overzicht van alle soorten voorjaarsbloeiende of zomerbloeiende bloembollen. Vanuit hier kunt u in vier simpele stappen een bestelling plaatsen. Waarbij uw persoonlijke- en betalingsgegevens gegarandeerd veilig zijn.

1239952968dahlia_topmix_white_flowerbulbsinc1.jpgOnze bloembollen zijn geteeld met respect voor de mens en zijn omgeving. Sociaal en ecologisch verantwoord ondernemen staat hoog op onze agenda. Daarom werken wij met telers en leveranciers die we al jaren kennen en vertrouwen. Daarnaast bieden wij In samenwerking met het UWV nieuwe kansen aan mensen die moeite hebben de arbeidsmarkt te betreden. Met ons zusterbedrijf fruitmandshop.nl zullen we komende feestdagen opnieuw het Leger des Heils ondersteunen om zo iedereen te kunnen laten genieten van een heerlijk en gezond kerstmaal. Zo dragen wij ons steentje bij.

Overtuigd? Bekijk ons assortiment bloembollen en bestel direct!

Wij kunnen u natuurlijk niet dwingen bloembollen bij ons te bestellen in plaats van bij de concurrent. Maar zoals u hierboven kunt lezen zetten wij alle middelen in om u te voorzien van superieure kwaliteit bloembollen en klantenservice. En dat alles tegen de laagst mogelijke prijs. Ook onze producten en service ervaren? Bekijk ons assortiment voorjaarsbollen of zomerbollen en bestel vandaag nog.

 

Buy your garden flower bulbs with discount in our webshop!

Kaufen Sie Ihr garten Blumenzwiebeln mit rabat in unserem webshop!

Bloembollen Kopen review Rating: 4.3 out of 5 based on 1028 reviews.